Meniu

Pentru cei care își sărbătoresc onomastica sau ziua de naștere, MRC House oferă cadou un discount de 10% la nota de plată finală

 

De luni până vineri, în intervalul orar 13.00 - 16.00, vă oferim Meniul Business Class, format din supă, fel principal și desert - preț 22 lei. Urmăriți-ne pe pagina noastra de Facebook , pentru a fi la curent cu propunerea de meniu pentru ziua curentă!

 


Gustări reci


Salată cu brânză de capră trecută prin migdale și miere

Salată Caesar - salată, roșii, ou poșat, piept de pui, crutoane, parmezan

Salată MRC House - salată mixtă, roșii, ou fiert, somon afumat, creveți decorticați, sparanghel, grapefruit, avocado și dressing MRC House

Salată Caprese - rucola, roșii, mozzarela de bivoliță, ulei de măsline, busuioc, fulgi de migdale

Salată cu prosciutto de rată - salată mixtă, rucola, roșii, fasole verde, prosciutto de rață, ou poșat

Salată cu fructe de mare - salată, midii, calamari, creveți, piept de crab

Salată de caracatiță - salată verde, caracatiță, cartofi și dressing

Platou brânzeturi franțuzești și fructe (de sezon)

Salată de andive cu pere și piept de rață afumat


 

Ciorbe


Supă cremă de dovleac și foie gras la tigaie

Supă de ceapă gratinată

Supă mediteraneeană cu fructe de mare

Ciorbă de fasole cu afumătură

Supă cremă de broccoli

Supă cremă de porumb, rețetă mexicana (produs picant)


 

Gustare caldă

 

Foie gras la tigaie, brioșă călduță și sos de vișine

Foie gras la tigaie, brioșă călduță și chutney de chalotă și stafide

Foie gras la tigaie, cu mere și sos de vin Porto

Scoici Saint Jacques a la Grenobloise - Saint Jacques, ciuperci, capere, lămâie, ceapă, vin alb, crutoane

Scoici Saint Jacques cu sos de șampanie și caviar

Frito misto: calamari, gamberi, sos aioli

Salată călduță de prepeliță și vișine

Frigărui de curcan - pulpă de curcan, roșii cherry, ceapă șalotă, ardei, ciuperci

Vitello tonato: salată rucola, mușchi de vită, parmezan, capere, ton

Caserolă de midii Marinara: midii, usturoi, sos de roșii, lămâie

Caserolă de midii în sos alb

Gamberi în salsa cocktail

Muslitos (Piept de crab)

Calamari pane, sos aioli

Calamari grill, sos aioli

 


Paste


Spaghetti alla Carbonara - Bacon, ouă, parmezan

Tagliatelle Oceane - somon afumat, smântână, sos de roșii

Gnocchi quattro formaggi

Spaghetti al pesto

Tagliatelle Boscaiola: bacon, ciuperci, smântână

Spaghetti alla Matriciana - bacon, ceapă, sos de roșii, oregano

Tagliatelle Marechiaro - cocktail de fructe de mare, smântână și curry

Lasagna Napoletana, făcută „în casă”

Spaghetti Primavera - roșii, mozzarela, busuioc

 

 

Pește si fructe de mare


Somon la grătar, orez cu șofran și sos olandez

Biban de mare la grătar, cu risotto al pesto

Dorada la grătar, cu salată de zucchini crocanți

Păstrăv cu crustă crocantă la tigaie, sote de broccoli cu ulei de măsline și usturoi

Ton roșu în crustă de susan, sparanghel tras la tigaie cu ulei de măsline și lime

File de șalău de Nil, cu sote de spanac și cartofi natur

Sturion la cuptor pe pat de praz călit cu curry și mămăligă prăjită

Platou de fructe de mare: midii, creveți, calamari, muslitos de crab, langustină, caracatiță

File de pește spadă, sote de legume și sos meuniere

Saramură de crap de Dunăre cu mămăligă prăjită

 

 

Fel principal

 

Mușchiuleț de mânzat la grătar, cartofi gratin dauphinois și sos Rossini

Șnițel de vițel Fiorentina, salată rucola, roșii cherry

Antricot de mânzat la grătar, cartofi prăjiți și sos de piper verde

Piept de rață la tigaie, cartofi chips și sos de portocale

Jumătate de cocoșel la cuptor

Piept de curcan latigaie, cu sos Archiduc

Piept de pui marinat la cuptor, cu cartofi gratin dauphinois, sos de lămâie și capere

Mix-grill - cotlet de porc, piept de pui, piept de porc, cârnați tradiționali

Coaste de porc la grătar cu salată de ardei copt

Piept de pui la grătar

Cotlet de porc la grătar

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi

 

 

Specialități


Pulpă de rață cu varză roșie călită

Piciorușe de pui de baltă în sos de vin alb și ratatouille

Creveți Tiger cu usturoi, sos de vin alb

Creveți tiger cu sos roșu

Pulpă de iepure la cuptor, sos de muștar și cartofi la cuptor

Paella - midii, calamari, creveți, piept de pui, mazăre, ardei gras, orez, șofran - timp de servire minim 30 minute

Cotlet de berbeccuț la cuptor, salată de ardei copt

T-Bone la grătar, cartofi la cuptor și salată verde

Gulaș de vită

Coaste de porc în stil mexican

 

 

Garnituri

 

Cartofi prăjiți

Cartofi gratin dauphinois

Orez Milanez

Piure de mazăre

Legume sote

Salată de sfeclă roșie

Salată de ardei copt

Sparanghel tras la tigaie cu ulei de măsline

Salată mixtă

Sosuri la alegere: Rossini, piper verde, olandez, meuniere, sos de muștar și ghimbir, sos Rocquefort, barbeque, bearnaise

 

 

Desert


Terină de clătite, caramel de portocale și înghețată de vanilie

Parfait de ciocolată cu vișine

Tartă Tatin cu mere și înghețată de vanilie

Panna Cotta cu fructe de pădure

Tartă cu lămâie, sorbet de lămâie

Creme brulee

Mini tartă cu cremă de vanilie și căpșuni

Cupă de înghețată asortată

Clătite Suzette (3 bucăți)