Restaurant MRC House

Echipa "MRC HOUSE" dispune de resursele, energia si pasiunea necesara organizarii evenimentului dumneavoastra. Locatia noastra dispune in interior de o capacitate de 35 de locuri (seated), pe terasa deschisa de 60 de locuri (seated), iar in pavilionul climatizat indiferent de sezon de 60 de locuri (seated). 


Evenimente private

Echipa noastra va poate asigura servicii complete, personalizate, pentru cel mai reusit eveniment pe care vi-l imaginati, indiferent ca este zi de nastere, onomastica, sau momente minunate din viata dumneavoastra.


Evenimente corporate

Organizam pentru compania si angajatii firmei dumneavoastra cele mai reusite team building-uri, training-uri, seminarii si conferinte, lansari de servicii si produse, precum si diferite petreceri ale companiei. Suplimentar spatiului localului, va putem oferi o sala de conferinte 60 de locuri seated, iar meniurile pentru evenimente se realizeaza exclusiv dupa dorinta dumneavoastra.


Degustari de vinuri

Va invitam sa descoperiti alaturi de noi arta aprecierii vinurilor prin degustare.


Catering
Va stam la dispozitie atat pentru organizari de mese festive la dumneavoastra acasa, cat si pentru personalizarea bufetelor pentru diferite evenimente in afara restaurantului.